tiistai 10. heinäkuuta 2012

Avengediii

Eilenpäs kävin postista kivan EMP:n paketin, mistä kuoriutui mm. tällainen.
Minun oma ihanainen Avengedi paita!!! :) Ja hintaahan tällä oli 21,99e. :)
























Paketin sisältö ei suinkaan loppunut siihen. ;) Tilasin samalla EMP:ltä Saku synttärilahjan, mutta en voi näyttää sitä vielä, koska jos Saku vaikka vahingossa eksyisi tänne sivulle lueskelemaan, ennen kuin paketin olisi itse avannut. :) Mutta hänen lahjansa mahtuu tähän.
Ja ei, en ajatellut antaa hänelle Mariskoolia, vaikka sellaisen laatikko tämä onkin. :D























Mutta jeps, anteeksi, kun minulle on tullut taas taukoa paljon tässä postauksessa, mutta aikaa on mennyt aika paljon Tuusniemellä. Toissa viikonloppuna oli pienet secret partyt secret placessa. :) Kiitos kaikille paikalla olleille ja kaikille, ketkä jaksoivat kuunnella meitä puhelimessa!!! Iltaan viitaten tässä eräs kappale.
En voi enää kuunnella kappaletta, Stig - Ryyppy, pokka päällä, heti kun ensimmäisen kerran alkaa kertosäe, niin repsahdan. Siihenkin on syy vain minun ja soulbrotherini Karin. :D Eihän me ainakaan laulettu tätä sinä iltana? :) Ainakaan paljoa? AINAKAAN KOKO ILTAA... Eipä. :) Mut hei, oli tosi kivaa. :)


Mutta mitäs sitten? Ei kai minulla ole mitään muuta ihmeitä, tässä vielä eiliseltä kasvokuvaa, etten ala näyttää vieraalta...(8



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti